Shopping Cart

Нема продукти во Кошничката.

Купи!

OLAPLEX No. 7 BOND OIL 30ml

2,180 ден

Градежното масло Nº.7 Bond, внесено со патентирана OLAPLEX Bond Building Technology, е бестежинско, репаративно масло за стилизирање кое драматично го зголемува сјајот, мекоста и живоста на бојата, истовремено обезбедувајќи заштита од топлина до 450º F (232º C).