Shopping Cart

Нема продукти во Кошничката.

Купи!

Olivia Garden Heatpro C+42

1,780 ден

Категории ,

Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар направена на база на најновите иновации од Olivia Garden. Ексклузивните Nylgard ™ влакна имаат неспоредлив отпор на топлина до 290 ° C. Цилиндерот се загрева двапати побрзо и ја задржува топлината многу подолго, што резултира со ултра-брзо сушење и стилизирање на косата без оштетување од топлина.

Ширина на јадрото 42мм.